Spoed 06-28855237  (tijdelijk niet bereikbaar voor spoed)

Medische zorg

Paardenpraktijk Groenveld biedt een uitgebreide medische (eerste lijns) zorg aan. U kunt bij ons terecht voor spoed eisende hulp maar ook als uw dier niet helemaal zichzelf is.


Onder medische zorg vallen de meest uiteenlopende klachten en afwijkingen. Soms is het spoed en een andere keer heeft het minder haast. Denk aan de zorg die wij verlenen bij jeuk, koliek (buikpijn) en andere maag/darm problemen, wonden, slokdarm verstopping, kreupelheid, luchtwegproblemen, enz.

In sommige gevallen spreken we over spoed, denk hier bij aan koliek, slokdarmverstopping of heftige verwondingen. In andere gevallen is het belangrijk dat de paardenarts dezelfde dag nog langs komt of kan er een afspraak gemaakt worden voor een andere dag. Indien mogelijk kunt u het beste tijdens het telefonisch spreekuur bellen. U kunt dan met de arst bespreken wat er aan de hand is en indien nodig een afspraak maken. Als het voorkomt dat u in de loop van de dag twijfelt over de gezondheid van uw dier kunt u natuurlijk altijd bellen, indien het geen spoed betreft spreek dan niet de voicemail in. Mocht het zo zijn dat u met spoed een dierenarts nodig heeft, klik hier .

Wat bieden wij aan:
- Spoedeisende hulp bij u thuis of op de praktijk
- Diverse onderzoeken zoals bijvoorbeeld bloedonderzoek, urine onderzoek en mestonderzoek
- Kreupelheidsonderzoek en peesecho's