Spoed 06-28855237  (tijdelijk niet bereikbaar voor spoed)

Spoed (tijdelijk niet bereikbaar voor spoed)

Bel 06-28855237 en volg onderstaande instructies

- U kunt altijd bellen voor spoedhulp

- Bij geen gehoor altijd de voicemail inspreken in het geval van spoed

- U wordt direct terug gebeld


Wij zijn tijdelijk niet bereikbaar voor spoed. Voor meer informatie zie de startpagina.


Voor spoed gevallen is de praktijk 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

Mocht uw oproep niet direct worden beantwoord dient u uitsluitend bij spoedgevallen en bij spoedgevallen altijd de voicemail in te spreken.

Het kan voorkomen dat ik door werkzaamheden niet in staat ben uw oproep direct te beantwoorden. Door het inspreken van de voicemail volgt er meteen een melding zodat u direct teruggebeld kunt worden.

Bij niet spoedeisende gevallen wordt U dan ook verzocht de voicemail niet te gebruiken.

Tevens is het mogelijk uw dier bij ons op de praktijk te brengen zodat we het dier goed in de gaten kunnen houden en de juiste middelen paraat hebben uw dier zo goed mogelijk te onderzoeken en te behandelen. Dit kan een uitkomst zijn voor stallen waar niet de juiste middelen aanwezig zijn of als de eigenaar zelf niet in staat is het dier de juiste zorg te kunnen geven of in de gaten te kunnen houden. Voor uw dier hebben wij een ruime box klaar, u als eigenaar wordt verzocht te zorgen voor een halster met touw, indien nodig dekens (let op waterdichtheid als uw dier naar buiten mag in de stapmolen of de paddock) en het paspoort. Bij aankomst wordt u de weg gewezen en als uw dier op stal staat wordt u verzocht het opname formulier in te vullen. Zorg ervoor dat u in ieder geval de juiste telefoonnummers bij de hand heeft zodat wij met u contact op kunnen nemen als dit nodig is.